Wat er gebeurt als je je seksualiteit traint

10 mei 2023

Wat er gebeurt als je je seksualiteit traint

Weet je waar wij altijd heel blij van worden?

Als iemand het grote ‘ahaaa-moment’ ervaart (zoals de fijne vent hierboven).

Het moment waarop iemand beseft dat persoonlijke ontwikkeling niet alleen iets is van je hoofd. Of zelfs alleen van je hart. Maar dat je ontwikkeling als mens ook verband houdt met je seksualiteit.

Bij Andreas, nu een Vallei-coach, viel dit kwartje ook:

Al van jongs af aan staat mijn leven in het teken van persoonlijke ontwikkeling. Ik heb talloze boeken gelezen, workshops gevolgd, trainingen bijgewoond, retraites bezocht en opleidingen gevolgd. Allemaal prachtig. Het heeft me veel gebracht. Maar er ontbrak iets. Er klopte iets niet. Totdat Vallei op mijn pad kwam.

Ja, we zijn allemaal druk bezig met zelfontwikkeling. We lezen boeken over ademhalen, traumaverwerking en spiritualiteit. We trainen onze spieren of ondergaan ijsbaden van enkele minuten.

Maar onze seksualiteit?

Die wordt vaak verwaarloosd.

En dat is jammer, want als je leert om je seksuele energie waar te nemen, te sturen en om te zetten in vitaliteit, kan dat de basis vormen voor alle andere mooie dingen die je in het leven doet.

Wanneer je je seksualiteit traint, wordt alles beter.

Je gaat immers naar de bron.

Luister maar naar Andreas:

‘Waar ik voorheen de neiging had om weg te zweven in filosofieën en fantasieën, bracht Vallei me met beide benen op de grond. Het gaf me een stevige basis. Ik was niet bepaald het toonbeeld van discipline, maar toch lukte het me om 2 tot 3 keer per week Vallei-oefeningen te doen. Dat was voor mij een teken dat ik op de juiste plek was. Ik ben veel meer in contact gekomen met mijn lichaam, waardoor ik rust heb gevonden in een wereld die meestal veel te snel gaat. Vallei heeft me de kunst van vertragen bijgebracht, waardoor ik volledig aanwezig kan zijn en volop kan genieten van al het prachtigs dat het leven te bieden heeft.’

Begrijp je waarom we hier blij van worden?

We hopen dat dit kwartje bij zoveel mogelijk mannen valt.

Daarom hebben we de online cursus Vallei-orgasme voor mannen ontwikkeld. Het maakt je supervitaal door seksuele ’training’.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws!

Wil je af en toe leuk nieuws of uitnodigingen voor webinars ontvangen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief. 

Deel dit bericht
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws!

Wil je af en toe leuk nieuws of uitnodigingen voor webinars ontvangen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief. 

Vallei-orgasme voor mannen
Het Vallei-orgasme is er ook voor mannen. Het zorgt voor meer vitaliteit, rijkere...

Bekijk ook deze artikelen

14 januari 2020
Waar hangen deze onderbroeken?
We weten niet waar dit is, maar ze weten hier wel heel goed...
14 januari 2020
Cadeautje, fijne yin-tips
Het is heel simpel: als je nooit echt ‘uit’ staat, dan kun je...
14 januari 2020
Voel je het ook?
Voel je het ook? We worden wakker. We kijken anders naar onszelf en...