Maar, ik weet alles al over seks

Marit (54) is Vallei-coach in opleiding. Daarmee is ze een vrouw die andere vrouwen gaat vertellen over de technieken en de seksuele wijsheid van het vallei-orgasme – omdat ze er zelf zo blij mee is. Maar dat was niet altijd zo. Een paar jaar geleden was Marit sceptisch over Vallei-orgasme: ’Ik dacht dat ik het meeste wel wist, over seks.’

Marit: ‘Ik kende andere, diepe orgasmes, ik leefde vanuit mijn bekken. Ook had ik energie genoeg en gaf zelf yoga- en tantra-les. Toen een vriendin mij enthousiast vertelde over Vallei, dacht ik: niks nieuws onder de zon. Ik vroeg me sterk af wat Vallei-orgasme me nog kon brengen. Maar het bleef knagen. Uit nieuwsgierigheid heb ik me ingeschreven voor de online cursus. Niet goed, geld terug, dacht ik.’

En?
Er ging een wereld open.

‘Dat kun je wel zeggen ja. Wat ik heel mooi vind aan Vallei is de zachtheid, de wijsheid en de nadruk op veiligheid. Maar ook de kennis over de hersenen fascineert me, over hoe seksualiteit je creatiever kan maken. De training is gaandeweg de basis gaan vormen onder al mijn dagelijkse bezigheden, inclusief mijn vrouwenwerk en tantra. Wie had dat gedacht?’

Kan het zo zijn, dat je iets heel belangrijks niet weet over seksualiteit? Dat is een interessante vraag. Is er een ander paadje waarmee je je eigen seksualiteit en lichaam op een nieuwe manier kunt leren kennen, zodat je er als vrouw niet alleen gelukkiger van wordt, maar ook gezonder, levendiger, stralender?

Wij – en inmiddels vele honderden vrouwen met ons – zeggen: ja, dat paadje is er.

Maar we kunnen ons voorstellen dat je voorzichtig bent. Dus van ons mag je het proberen. Neem je deel aan de online cursus van Vallei-orgasme, dan mag je binnen 30 dagen op je beslissing terugkomen. We willen graag dat alle vrouwen de kans krijgen om alvast met een teen het water te voelen.

Is er iets nieuws onder de zon?

Er is maar één manier om erachter te komen: hier lees je meer en meld je je aan voor de herfstcursus. Je kunt je aanmelden tot en met 18 oktober. We hebben je er graag bij.

Wil je graag iets meer bedding en bij elkaar komen met andere vrouwen terwijl je de online cursus doorloopt? Dat kan ook. Door heel het land starten veilige, vrolijke vrouwengroepjes waaraan je kunt deelnemen. Hier lees je meer over Krachtbron.

Warme groet, 
 


PS Heb je vragen over de cursus? Mail de klantenservice. Je kunt je vragen ook voorleggen aan een Vallei-coach. Deze vrouwen stapten ooit in via de online cursus en zijn inmiddels een heel traject verder. Ze geven de wijsheid die ze opdeden graag door aan andere vrouwen. Hier vind je ze: ze komen graag met jou in contact.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp